Saba, Blahbatuh, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saba
Désa
Saba kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Saba
Saba
Saba kapernah ing Bali
Saba
Saba
Saba kapernah ing Indonésia
Saba
Saba
Koordhinat: 8°35′59″S 115°18′21″E / 8.59976°S 115.3057°E / -8.59976; 115.3057Koordhinat: 8°35′59″S 115°18′21″E / 8.59976°S 115.3057°E / -8.59976; 115.3057
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanBlahbatuh
Kodhe laladan
administrasi
51.04.02.2001

Saba iku désa ing Kacamatan Blahbatuh, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Blahbatuh, Gianyar