SMK Negeri 2 Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sekolah Menengah Kejuruan Negeri 2 Blora
Data Sekolah
Madeg: 11 Maret 1985
Provinsi: Jawa Tengah
Alamat Lengkap: Jl Rajawali no 11, Tèmpélan,Kabupatèn Blora ,58211 Jawa Tengah
Nomor Telepon: (0296)5315303
Fax: +0296531565
Kepala Sekolah: DRS. Bambang Suryadi
Gunggung Kelas: 10 kelas saben tingkat
Program Jurusan: Akutansi, Atminitrasi Perkantoran,

Penjualan utawa Pemasaranlan lan Tata Busana

Rentang Kelas: X Adminitrasi Perkantoran,X Akutansi,

X Penjualan/Pemasaran, X Tata Busana,XI Adminitrasi Perkantoran, XI Akutansi,XI Penjualan utawa Pemasaran, XI Tata Busana, XII Adminitrasi Perkantoran, XII Akutansi,XII Penjualan utawa Pemasaran, XII Tata Busana

Kurikulum:
Gunggung Siswa: Siswa lanang 59 siswa,siswa wadon 964, total kabèh siswa 1023
NEM Mlebu palling cendhèk: (2009)
NEM Mlebu paling dhuwur: (2009)
NEM Mlebu rata-rata: (2009)
Status sekolah: Negeri
Website: [http://]
Email: Email: smk2blora@yahoo.com

Sekolah Menengah Kejuruan Negeri 2 Blora utawa dicekak SMK Negeri 2 Blora iku sawijining sekolah menengah kejuruan sing dumunung ing kalurahan Tèmpélan, Kacamatan Blora kutha, Kabupatèn Blora diresmiake ing tanggal 02 februari 1983, lan sadurungé kaloka minangka SMEA Negeri Blora.

Ekstrakurikuler[besut | besut sumber]

Organisasi Siswa Intra Sekolah (OSIS) SMK 2 Blora ana sawatara kagiyatan ekstrakurikuler (ekskul) sing aktif antarané:

Ulah raga[besut | besut sumber]

Ana manéka warna kagiyatan ulah raga kaya ta: bal-balan, voli, basket lan sapanungggalané.

Seni[besut | besut sumber]

Prestasi[besut | besut sumber]

  1. Juara 1 lomba obah mlaku HUT RI sing kapeng 68 ing kabupatèn Blora Tahun 2013
  2. Juara 1 lan II siswa pinter tingkat SMK sak kabupatèn Blora 2010
  3. Juara I lomba K3 tingkat Kabupatèn Blora taun 2010
  4. Juara 3 Karnaval tingkat Kabupatèn Blora taun 2013
  5. juara 1 LKS kabupatèn Blora taun 2013 Prog Keahlian Busana Butik
  6. juara 2 LKS kabupatèn Blora taun 2013 Prog Keahlian Pemasaran, Akuntansi, Administrasi Perkantoran