Sèmbukan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sèmbukan
Starr 001101-0044 Paederia foetida.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Unranked: Angiospermae
Unranked: Eudicots
Unranked: Asterids
Ordho: Gentianales
Famili: Rubiaceae
Génus: Paederia
Spésies: P. foetida
Jeneng binomial
Paederia foetida
L. [1]
Sinonim
List source : [2]

Godhong sembukan ya iku salah sawijining godhong kang nduwèni manfaat kanggo obat tradhisional. Tanduran iki uga diarani godhong entut-entutan amarga nduweni ganda sing kaya entut.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^  This species was first described botanically and published in Mantissa Plantarum 1: 52. 1767. "Name - Paederia foetida L.". Tropicos. Saint Louis, Missouri: Missouri Botanical Garden. Dijupuk August 9, 2010. 
  2. ^ GRIN (October 17, 2001). "Paederia foetida information from NPGS/GRIN". Taxonomy for Plants. National Germplasm Resources Laboratory, Beltsville, Maryland: USDA, ARS, National Genetic Resources Program. Dijupuk August 9, 2010.