Rok

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
salah siji modhel rok
The Evoltion of the skirt, Harry Julius, 1916

Rok iku sandhangan wong wadon dianggo nutupi awak wiwit bangkèkan nganti sikil. Rok beda karo clana amarga ora duwé sisih kiwa lan tengen nanging langsung dadi siji.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rok&oldid=1042950"