Rok

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
salah siji modhel rok
The Evoltion of the skirt, Harry Julius, 1916

Rok iku sandhangan wong wadon dianggo nutupi awak wiwit bangkèkan nganti sikil. Rok beda karo clana amarga ora duwé sisih kiwa lan tengen nanging langsung dadi siji.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rok&oldid=1042950"