Rok

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
salah siji modhel rok
The Evoltion of the skirt, Harry Julius, 1916

Rok iku sandhangan wong wadon dianggo nutupi awak wiwit bangkèkan nganti sikil. Rok béda karo clana amarga ora duwé sisih kiwa lan tengen nanging langsung dadi siji.