Tengen

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
A right-handed Cartesian coordinate system, nggambarna x (right/tengen-left/kiwa), y (forward/maju-backward/mundur) lan z (up/nduwur-down/ngisor) axes relative to a human being.

Tengen bisa ateges:

  1. sisih, arah kosokbalèn saka kiwa
  2. Aliran pulitik sing konservatif
  3. Arah wétan yèn wong madhep utawa tumuju ngalor. Tuladha: Yèn wong mlaku ngalor, banjur ménggok nengen iku tumuju arah wétan.


Disambig.svg
Punika kaca disambiguasi — satunggiling pitulung navigasi kanggé ngeteraken panjenengan marang artikel ingkang leres, antawisipun pinten artikel ingkang gadhah judul ingkang sami anging mbahas topik ingkang bènten. Menawi dhateng ing kaca puniki saking artikel sanèsipun, yogyanipun panjenengan ndandosi pranalanipun supados saged langsung manuju artikel ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tengen&oldid=961511"