Reclaim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Reclaim
Gambar:Reclaim 2014 film poster.jpg
DisutradaraniAlan White
Ditulis déningLuke Davies
Carmine Gaeta
DibintangiRyan Phillippe
Jacki Weaver
with Rachelle Lefevre
and John Cusack
DimusikiInon Zur
SinématografiScott Kevan
Dibesut déningScott D. Hanson
Doobie White
Perusahaan
prodhuksi
Asia Tropical Films
Beijing Shuijing Shenlan International Media Co.
Garlin Pictures
Dibabar déningLionsgate
Tanggal metu
  • Sèptèmber 19, 2014 (2014-09-19) (United States)
Suwéné
95 menit
NagaraChina, Malaysia, Amerika Serikat
BasaInggris

Reclaim nggih punika filem drama thriller saking Amérikah Sarékat ingkang dipundamel taun 2014. Filem punika dipunarahaken déning Alan White, adhedhasar saking skénario anggitan Luke Davies lan Carmine Gaeta, Wondéné para juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Ryan Phillippe lan Rachelle Lefevre minangka pacangan pasangan saking Amerika Serikat ingkang nglampahi pangembaran dhumateng Puerto Rico saperlu mupu putra saking panti asuhan (Briana Roy), nanging pungkasanipun kejlungup wonten salebetipun kapejahan.[1][2][3][4][5][6][7] Filem punika kadamel awit saking sayuk karya saking nagari Tiongkok lan Malaysia. Reclaim ingkang dipunbesut déning Scott D. Hanson lan Doobie White punika dipunbabar ing surya 19 September 2014 déning Lionsgate.

Juru paraga[besut | besut sumber]

  • Ryan Phillippe minangka Steven
  • Jacki Weaver minangka Reigert
  • John Cusack minangka Benjamin
  • Rachelle Lefevre minangka Shannon
  • Luis Guzmán minangka Detective
  • Briana Roy minangka Nina
  • Jandres Burgos minangka Salo
  • Veronica Faye Foo minangka Paola
  • Alex Cintrón minangka manajer hotel
  • Millie Ruperto minangka Female Sergeant
  • Oscar H. Guerrero minangka sopir taxi
  • Reema Sampat minangka Interpreter
  • Isabelle Adriani minangka Esmeralda
  • Sunshine Logroño minangka Mr. Lopez
  • Sean Taylor minangka Gerry

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Reclaim (2014)". Rotten Tomatoes. Dijupuk December 14, 2014. 
  2. "Reclaim". Metacritic. Dijupuk December 14, 2014. 
  3. Harvey, Dennis. "Film Review: ‘Reclaim’". Variety. Dijupuk September 21, 2014. 
  4. Hunt, Drew. "FILM REVIEW: Reclaim". Slant Magazine. Dijupuk September 21, 2014. 
  5. Webster, Andy. "Looking to Adopt, but Finding Trouble". New York Times. Dijupuk September 21, 2014. 
  6. Scheck, Frank. "'Reclaim': Film Review". The Hollywood Reporter. Dijupuk September 21, 2014. 
  7. Linden, Sheri. "'Reclaim' tosses away all credibility". LA Times. Dijupuk September 21, 2014.