Quindim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Quindim
Quindim.jpg
JinisCustard
AjanganDessert
Panggonan asalBrazil
Hawa ajanganCold
Woworan pokokGround coconut, sugar, egg yolks
Buku masakan: Quindim  Médhia: Quindim

Quindim (pra=|Babagan swara iki Ngenani wuni iki pronunciation - [ki᷉ 'dʒi᷉ ] utawa [ki᷉ 'di᷉ ] ) minangka salah sawijining olahan panganan mulut panggang Brasil sing populer, digawe utamane saka gula, kuning telur lan klapa . Iki minangka wadi lan biasane diwenehi cangkir munggah kanthi permukaan sing mencorong lan warna kuning banget. Campuran kasebut uga bisa digawe ing cetakan cincin gedhe (kaya cetakan Savarin ) lan banjur diarani "quindão" lan disajekake ing irisan.

Referensi[besut | besut sumber]