Pulo Yapen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pulo Yapen
Geografi
Negara

Pulo Yapen uga dadi talatah Kabupatèn Yape Waropen ya iku salah sijiné pulo kang dumunung ana ing tlatah Kabupatèn Yapen Waropen provinsi Papua, Indonésia. Pulo iki dumunung ana ing selat Pulo Bial lan ing Lor Kabupatèn Waropen.

Pulo-pulo sakubengé[besut | besut sumber]

Lihat pula[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Yapen&oldid=985644"