Pulo Yapen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pulo Yapen
Geografi
Negara

Pulo Yapen uga dadi talatah Kabupatèn Yape Waropen yaiku salah sijiné pulo kang dumunung ana ing tlatah Kabupatèn Yapen Waropen provinsi Papua, Indonésia. Pulo iki dumunung ana ing selat Pulo Bial lan ing Lor Kabupatèn Waropen.

Pulo-pulo sakubengé[sunting | Owah sumber]

Lihat pula[sunting | Owah sumber]

Referensi[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Yapen&oldid=830829"