Pulo Yapen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Yapen
Géografi

Pulo Yapen uga dadi talatah Kabupatèn Yape Waropen ya iku salah sijiné pulo kang dumunung ana ing tlatah Kabupatèn Yapen Waropen provinsi Papua, Indonésia. Pulo iki dumunung ana ing selat Pulo Bial lan ing Lor Kabupatèn Waropen.

Pulo-pulo saubengé[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]