Kabupatèn Kapuloan Yapen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kabupatèn Yapen Waropen
120px
Lambang Yapen Waropen
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Yapen Waropen.jpg
Dina Dadi: ---
Kutha krajan: kutha Serui
Bupati: ---
Wakil Bupati: ---
Jembar
 -Total:

18.746 km²
Distrik
 -Cacahe:

5 Distrik
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-87.797 jiwa (2000)
+/-4,65 jiwa/km²
Suku Bangsa: ---
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Yapen Waropen iku kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Serui iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 18.746 km² utawa---hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

---Lintang kidul lan---Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Yapen Waropen ketata saking 5 dhistrik,---désa/kampung/kalurahan. Distrik-dhistrik ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Angkaisera
  2. Poom
  3. Yapen Barat
  4. Yapen Selatan
  5. Yapen Timur

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kabupatèn Yapen

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia

Papua