Pring sedhapur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pring sedhapur ya iku panganan sing digawé saka glepung ketan di campur santen, diwangun tumpeng cilik-cilik kaya gunung. Ing pucukè tumpeng diwènèhi bunderan cilik-cilik warna-warna sing digawé saka glepung beras. Banjur diwadahi piring sing diwènèhi bantalan godhong gedhang.