Prasasti Tarumanagara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Prasasti-prasasti peninggalan karajan Tarumanegara antarane:

  1. Prasasti Kebon Kopi, ing Kecamatan Ciampea, Kabupaten Bogor.
  2. Prasasti Tugu, ing Desa Tugu, Kecamatan Tarumajaya, Kabupaten Bekasi.
  3. Prasasti Munjul utawa Prasasti Cidanghiang, ing Kecamatan Munjul, Kabupaten Pandeglang, Banten.
  4. Prasasti Ciaruteun, ing Kecamatan Ciampea, Kabupaten Bogor.
  5. Prasasti Muara Cianten, uga ing Kecamatan Ciampea, Kabupaten Bogor.
  6. Prasasti Jambu, Nanggung, Kabupaten Bogor.
  7. Prasasti Pasir Awi, Citeureup, Kabupaten Bogor.