Potage

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Potage
Potage de pomme de terre à la truffe.jpg
A potage soup prepared with potato and truffle
JinisSoup, stew, or porridge
Woworan pokokMeat, vegetables
Buku masakan: Potage  Médhia: Potage

Potage ( /ˈpɒtɪ, pˈtɑːʒ/, uga UK /pɒˈ-, pəˈ-/, Prancis: [pɔtaʒ]  (Speaker Icon.svg listen) minangka salah sawijining jinis olahan Prancis lawas gandum 'panganan sing dimasak ing pot' ) kalebu kategori sup, godhok, utawa bubur, ing endi daging, sayuran, biji-bijian, woh-wohan, utawa kombinasi bahan-bahan kasebut digodhog bareng banyu, duduh kaldu, utawa cairan liyane. [ngisor-alpha 1]

Cathetan lan referensi[besut | besut sumber]