Playful Kiss

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Playful Kiss
PlayfulKissPoster.jpg
Digawé déning Tada Kaoru
Produser Hwang In Roe
Negara asal Koréa Kidul
Gunggung episode 16
Prodhuksi
Suwéné acara Rebo lan Kemis jam 9:55pm (KST)
Pambabaran
Saluran tivi MBC
Lakuné acara Masalah Lua ing mw.lua larik 142: field 'month' missing in date table.
Pranala jaba
Website
Playful Kiss
Hangul 장난스런 키스
Alihaksara sing Disampurnakaké Jangnanseureon Kiseu

Playful Kiss iku filem drama télévisi saka Koréa Kidul kang digawé saka manga Jepang kang judhulé Itazura Na Kiss déning Tada Kaoru. Film iki kalebu jinis filem komèdi lan romansa. Film iki dimainaké déning Jung So Min minangka Oh Ha Ni lan Kim Hyun Joong minangka Baek Seung Jo. Film iki kababar wiwit tanggal 1 September 2010 nganti tekan tanggal 21 Oktober 2010 lan total èpisodhené nganti tekan 16 èpisodhe. Tanggal 2 November 2010, èpisodhe kaping 7 kang dadi èdhisi spésial saka filem Playful Kiss kababar ing YouTube. YA Entertainment bakalan mbabaraké sèriné ing 1 DVD kang judhulé Mischievous Kiss ing tanggal 31 Mèi 2011.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. (ing basa Inggris)YA Entertainment Mischievous Kiss (kaundhuh tanggal 12 Agustus 2011)