Jung So Min

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Jung So Min 정소민
Jung So Min.jpg
Lair Kim Yoon Ji
Seoul, Koréa Kidul
Pakarya Artis, Model
Situs jaringan

http://www.cyworld.com/sominmin

http://jungsomin.com/

Jung So Min, lair kanthi jeneng Kim Yoon Ji, ya iku artis Koréa Kidul kang misuwur nalika mbintangi minangka Hong Mo-nae ing SBS drama Bad Guy. Dheweke uga wong eadon kang misuwur ing drama MBC Playful Kiss utawa Naughty Kiss, barengan karo Kim Hyun-joong. Dheweke uga misuwur amarga mirip karo Yoon Eun Hye.[1].

Jung So Min sinau Ballet ing sekolah dhasar lan sekolah menengah. Ing sekolah menengah dheweke sinau tari tradisional Koréa. Dheweke nekani ing Korea National University of Arts ngutamakake ing babagan akting.[2]

Filmografi[sunting | besut sumber]

Drama[sunting | besut sumber]

Taun Irah-irahan Minangka Katrangan
2010 Playful Kiss Oh Ha Ni Munhwa Broadcasting Corporation
2010 Bad Guy (TV series) Hong Mo Ne Seoul Broadcasting System

Music Video[sunting | besut sumber]

  • I have no regreats/ Noblesse ft. Beige
  • I had a bad day/ Old fish
  • Take (Korean version of A-HA's Take on Me) / Seo In Guk TAKE featuring Jung So Min

CF[sunting | besut sumber]

  • 2010 Bread & Co.
  • 2010 SK Telecom "Boyfriend/Do As You Feel"
  • 2009 SK Telecom "Family Discount Flights"
  • 2008 SK Telecom "Park Tae-Hwan Gold"
  • 2008 Gas Hwal-myung-soo Q

Award[sunting | besut sumber]

Taun Award
2010 18th Annual Republic of Korea Entertainment Awards ceremony/ Actress Newcomer Award (Playful Kiss)
2011 6th Asia Model Festival Awards /Model Special Rookie Award

Cathetan Sikil[sunting | besut sumber]

[[Kategori:Artis Koréa Kidul

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jung_So_Min&oldid=964358"