Jung So Min

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jung So Min 정소민
Jung So Min.jpg
LairKim Yoon Ji
Busan, Koréa Kidul
PakaryanArtis

Jung So Min, lair kanthi jeneng Kim Yoon Ji, ya iku artis Koréa Kidul kang misuwur nalika mbintangi minangka Hong Mo-nae ing SBS drama Bad Guy. Dhèwèké uga wong eadon kang misuwur ing drama MBC Playful Kiss utawa Naughty Kiss, barengan karo Kim Hyun-joong. Dhèwèké uga misuwur amarga mirib karo Yoon Eun Hye.[1].

Jung So Min sinau Ballet ing sekolah dhasar lan sekolah menengah. Ing sekolah menengah dhèwèké sinau jogèd tradhisional Koréa. Dhèwèké nekani ing Koréa National University of Arts ngutamakake ing babagan akting.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Drama[besut | besut sumber]

Taun Irah-irahan Minangka Katrangan
2010 Playful Kiss Oh Ha Ni Munhwa Broadcasting Corporation
2010 Bad Guy (TV series) Hong Mo Ne Seoul Broadcasting System

Music Video[besut | besut sumber]

  • I have no regreats/ Noblesse ft. Beige
  • I had a bad day/ Old fish
  • Take (Korean version of A-HA's Take on Me) / Seo In Guk TAKE featuring Jung So Min

CF[besut | besut sumber]

  • 2010 Bread & Co.
  • 2010 SK Telecom "Boyfriend/Do As You Feel"

Award[besut | besut sumber]

Taun Award
2010 18th Annual Republic of Koréa Entertainment Awards ceremony/ Actress Newcomer Award (Playful Kiss)
2011 6th Asia Model Festival Awards /Model Special Rookie Award

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

[[Kategori:Artis Koréa Kidul