Kim Hyun-joong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kim Hyun Joong
Hyunjoong2.jpg
SS501 Leader Kim Hyun Joong
Asma wiyosan Kim Hyun Joong (김현중)
Miyos 6 Juni 1986 (umur 27)
#Alih Cithakan:Gendéra Koréa Kidul Seoul
Pakaryan aktor, Penyanyi,Model
Taun aktif 2005-saiki

Kim Hyun Joong (lair ing Seoul, Korea Kidul, 6 Juni 1986) yaiku aktor lan penyanyi saka Korea Kidul. Dheweke main peran minangka Yoon Ji Hoo ing serial televisi Boys Before Flowers. Saliyane Boys Before Flowers, dheweke uga tau main ing pirang-pirang serial sanajan minangka cameo kayadene ing serial Spotlight, Hotelier, Can Love be Refilled, lan Nonstop 5.

Kim Hyun joong uga dadi pandhegan saka boyband SS501.

Filmografi[sunting | sunting sumber]

  • 2011: Dream High]] (Cameo KBS2)
  • 2010: Playful Kiss (MBC)
  • 2009: Boys Before Flowers (KBS2)
  • 2008: Spotlight- (with SS501 Cameo MBC)
  • 2008: We Got Married (MBC- Ep 9-38)
  • 2007: Hotelier- (with SS501 Cameo Ep 7 TV Arashi)
  • 2006: Pi Story- (Voice)
  • 2005: Can Love Be Refilled- (Sitcom KBS2)
  • 2005: Nonstop- (Ep 208 MBC)
  • 2011: Naughty Kiss

Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kim_Hyun-joong&oldid=831688"