Yoon Eun Hye

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yoon, Eun-Hye (윤은혜)
Yoon-Eun-Hye.jpg
Asma wiyosan Yoon, Eun-Hye (윤은혜)
Miyos (1984-10-03) Oktober 3, 1984 (umur 33)
Seoul, Koréa Kidul
Pakaryan Aktris, Penyanyi, Model
Taun aktif 1998 - saiki

Yoon Eun-Hye (lair ing Seoul, Koréa Kidul, 3 Oktober 1984) ya iku aktris lan modhel saka Koréa Kidul kang misuwur liwat filem Princess Hours lan The 1st Shop of Coffee Prince.

Karir[besut | besut sumber]

Yoon Eun-Hye debut minangka penyanyi, kanthi gabung ing vokal group "Baby VOX" wiwit taun 1999 nganti tekan taun 2005. Ing taun 2005, Baby VOX bubar, banjur Eun-Hye solo karir lan luwih fokus ing model lan akting. Eun-Hye uga tau duet barengan karo Mighty Mouth kanthi irah-irahan tembang Saranghae (I Love You).

Yoon Eun-Hye éntuk peran utama ing drama Princess Hour, lan éntuk akèh perhatian, mula munggahake popularitas ing Koréa Kidul nganti tekan ing manca nagara. Banjur nerusaké ing drama The Vineyard Man kang lumayan sukses. Drama kang kaping telu ya iku Coffee Prince, kang uga misuwur banget nganti tekan ing manca nagara, nganti ndadèkaké dhèwèké dadi deretan artis papan atas ing nagari gingseng.

Filmografi[besut | besut sumber]

Drama[besut | besut sumber]

Film/TV Show[besut | besut sumber]