Yoon Eun Hye

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Yoon, Eun-Hye (윤은혜)
Yoon-Eun-Hye.jpg
Asma wiyosan Yoon, Eun-Hye (윤은혜)
Miyos (1984-10-03) Oktober 3, 1984 (age 31)
Seoul, Korea Selatan
Pakaryan Aktris, Penyanyi, Model
Taun aktif 1998 - saiki

Yoon Eun-Hye (lair ing Seoul, Korea Kidul, 3 Oktober 1984) ya iku aktris lan modhel saka Korea Selatan kang misuwur lewat film Princess Hours lan The 1st Shop of Coffee Prince.

Karir[besut | besut sumber]

Yoon Eun-Hye debut minangka penyanyi, kanthi gabung ing vokal group "Baby VOX" wiwit taun 1999 nganti tekan taun 2005. Ing taun 2005, Baby VOX bubar, banjur Eun-Hye solo karir lan luwih fokus ing model lan akting. Eun-Hye uga tau duet barengan karo Mighty Mouth kanthi irah-irahan tembang Saranghae (I Love You).

Yoon Eun-Hye entuk peran utama ing drama Princess Hour, lan entuk akeh perhatian, mula munggahake popularitas ing Korea Kidul nganti tekan ing manca negara. Banjur nerusake ing drama The Vineyard Man kang lumayan sukses. Drama kang kaping telu ya iku Coffee Prince, kang uga misuwur banget nganti tekan ing manca negara, nganti ndadekake dheweke dadi deretan artis papan atas ing negeri gingseng.

Filmografi[besut | besut sumber]

Drama[besut | besut sumber]

Film/TV Show[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yoon_Eun_Hye&oldid=964469"