Pering, Blahbatuh, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pering
Désa
Pering kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Pering
Pering
Pering kapernah ing Bali
Pering
Pering
Pering kapernah ing Indonésia
Pering
Pering
Koordhinat: 8°35′27″S 115°18′50″E / 8.59073°S 115.31399°E / -8.59073; 115.31399Koordhinat: 8°35′27″S 115°18′50″E / 8.59073°S 115.31399°E / -8.59073; 115.31399
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanBlahbatuh
Kodhe laladan
administrasi
51.04.02.2002

Pering iku désa ing Kacamatan Blahbatuh, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Blahbatuh, Gianyar