Menyang kontèn

Pemaron, Buleleng, Buleleng

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pemaron
Désa
Pemaron kapernah ing Kabupatèn Buleleng
Pemaron
Pemaron
Pemaron kapernah ing Bali
Pemaron
Pemaron
Pemaron kapernah ing Indonesia
Pemaron
Pemaron
Koordhinat: 8°07′58″S 115°03′47″E / 8.13279°S 115.06302°E / -8.13279; 115.06302Koordhinat: 8°07′58″S 115°03′47″E / 8.13279°S 115.06302°E / -8.13279; 115.06302
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBuleleng
KacamatanBuleleng
Kodhe laladan
administrasi
51.08.06.2004

Pemaron iku désa ing Kacamatan Buleleng, Kabupatèn Buleleng, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Buleleng, Buleleng