Pegagan Lor, Kapetakan, Cirebon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pegagan Lor
Désa
Pegagan Lor kapernah ing Kabupatèn Cirebon
Pegagan Lor
Pegagan Lor
Pegagan Lor kapernah ing Jawa Kulon
Pegagan Lor
Pegagan Lor
Pegagan Lor kapernah ing Indonésia
Pegagan Lor
Pegagan Lor
Koordhinat: 6°35′42″S 108°29′33″E / 6.59487°S 108.49246°E / -6.59487; 108.49246Koordhinat: 6°35′42″S 108°29′33″E / 6.59487°S 108.49246°E / -6.59487; 108.49246
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Kulon
KabupatènCirebon
KacamatanKapetakan
Kodhe laladan
administrasi
32.09.22.2012

Pegagan Lor iku désa ing Kacamatan Kapetakan, Kabupatèn Cirebon, Jawa Kulon.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)