Paseraman, Arjasa, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paseraman
Désa
Paseraman kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Paseraman
Paseraman
Paseraman kapernah ing Jawa Wétan
Paseraman
Paseraman
Paseraman kapernah ing Indonésia
Paseraman
Paseraman
Koordhinat: 6°52′49″S 115°19′40″E / 6.88035°S 115.32785°E / -6.88035; 115.32785Koordhinat: 6°52′49″S 115°19′40″E / 6.88035°S 115.32785°E / -6.88035; 115.32785
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanArjasa
Kodhe laladan
administrasi
35.29.24.2009

Paseraman iku désa ing Kacamatan Arjasa, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Arjasa, Sumenep