Parsanga, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Parsanga
Désa
Parsanga kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Parsanga
Parsanga
Parsanga kapernah ing Jawa Wétan
Parsanga
Parsanga
Parsanga kapernah ing Indonésia
Parsanga
Parsanga
Koordhinat: 6°59′57″S 113°53′02″E / 6.99923°S 113.88385°E / -6.99923; 113.88385Koordhinat: 6°59′57″S 113°53′02″E / 6.99923°S 113.88385°E / -6.99923; 113.88385
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Parsanga iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep