Parembugan Naraguna:Ananta Ayu Wulansari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng Rawuh![besut sumber]

Sugeng rawuh, Ananta Ayu Wulansari!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.19 (UTC)[wangsuli]

Cahyo Ramadhani pirembagan 25 Januari 2016 03.14 (UTC)[wangsuli]

Sugeng Rawuh[besut sumber]

Cithakan:Wigatos Adhi Kurniawan pirembagan 25 Januari 2016 03.39 (UTC)[wangsuli]

Halo Bu dhoktér waja.

Matur nuwun sampun dadi kontributor lan nguri-uri nulis liwat tulisan topik kedhoktéran waja lan kasarasan ing mriki. Sumangga sabanjuré nulis, artikél ditumpuk ting mriki supaya gampil dipriksa. Matur nuwun. Sugéng makarya. Adhi Kurniawan pirembagan 18 Februari 2016 12.02 (UTC)

Salam Taklim[besut sumber]

Halo Ananta, salam tepang Ata 27 Maret 2016 12.34 (UTC) Ata 27 Maret 2016 12.34 (UTC)

Ngregengaké Wikipédia Jawa[besut sumber]

Sugeng énjang @Ananta Ayu Wulansari:, sampun dangu boten kapranggul Panjenengan mbesut. Panjenengan kula ajak mbesut malih wonten ing Wikipédia Jawa punika utawi tumut Wiki Mrebawani. Kakalihipun kanggé ngregengaken Wikipédia punika. Wikipédia Jawa punika taksih kagolong sepi awit cacahing ingkang mbesut (editor) kalebet alit tur boten ajeg. Punika sangsaya boten katingal saé lantaran kaca jaringan (website) samanten ugi kawruh (ilmu pengetahuan) ingkang dipun serat mawi basa Jawi namung sakedhik dipun bandhing cacahing tiyang ingkang saged basa Jawi. Mila, Google ngarani basa Jawi kalebet basa kanthi sumber ingkang awis (Low Resource Language) masiya cacahing para nutur basa Jawi 80-an yuta tiyang. Sumugi Panjenengan purun adarma ing kawruh sarana nyerat ing Wikipédia Jawi punika.

Menawa sampéyan ora bisa cara krama, bisa mangsuli nganggo cara ngoko. Ana ing Wikipédia iki sing baku satemené ngoko. Matur nuwun. Cahyo Ramadhani pirembagan 9 Mei 2016 01.58 (UTC)

Undhangan Wiki-latih ing Simpang Lima Gumul ana ing Kabupatèn Kedhiri[besut sumber]

Halo @Ananta Ayu Wulansari:,
Kula badhé maringi pawarta. Menawi mangkih tabuh 13 Juli 2016, surya 15.30 ngathi lékas, ana Wiki-latih bab Komunitas Wiki Mrebawani Panggonipun ana ing sapuntèran Simpang Lima Gumul, Kabupatèn Kedhiri. Mugi-mugi njénengan sagéd ndhérék nggih.

Adhi Kurniawan rembugan 12 Juli 2016 06.21 (UTC)[wangsuli]

Pengumuman Informasi Kompetisi dan Komunitas Wikipedia Terbarukan untuk 15 Juli hingga 15 September[besut sumber]

Halo para Wikipedians Jawa,

Saya hendak memberi kabar bahwa komunitas Wiki Mrebawani akan berakhir pada 15 September 2016. Mulai 15 Juli hingga 15 September 2016, berlaku aturan baru sebagai berikut;

  • 1. Membuat artikel rintisan baru sejumlah 150 buah.
    Artikel yang sudah dibuat juga diakumulasikan kedalam jumlah 150 tersebut. Syarat dari Artikel Rintisan antara lain;
  • Minimal terdapa 2 rujukan.
  • Terdapat minimal 100 kata.
  • Harus memiliki gambar, interwiki, kategori, kotak info.
  • 2. Artikel sempurna berjumlah 3 buah. Syarat dari Artikel sempurna:
  • Rujukan minimal 5 buah.
  • Tidak ada pranala rusak (Bertanda merah).
  • Minimum 300 kata.
  • Minimal memiliki 3 sub bab dengan urutan uraian pembuka dan isi
  • Harus memiliki gambar, interwiki, kategori, kotak info.

Artikel panjang ini terdiri dari 1 artikel HARUS BARU dan 2 artikel boleh mengembangkan dari artikel rintisan menjadi artikel sempurna.
Peserta dengan nilai tertinggi akan diberikan hadiah laptop.
Demikian pemberitahuan yang dapat Saya berikan Apabila membutuhkan bantuan atau hendak mengajukan pertanyaan, silahkan mengontak koordinator @Cahyo Ramadhani:, @Vincentius Gitiyarko:, atau Saya Adhi Kurniawan rembugan 15 Juli 2016 16.34 (UTC).[wangsuli]

Pangumuman bab anyar lan panutupan proyék Wiki Mrebawani[besut sumber]

Halo @Ananta Ayu Wulansari:,
Kula badhé maringi pangumuman bab proyék Wiki Mrebawani pormat anyar. Proyék niki diwiwiti surya 15 Juli 2016 lan dipungkasi 15 September 2016. Mbok bilih wonten pitakonan, sumangga ngirim layang ting parembugan kula utawa panitya sanesé Adhi Kurniawan rembugan 21 Juli 2016 06.54 (UTC)[wangsuli]

Panumpukan Wiki Mrebawani[besut sumber]

Halo @Ananta Ayu Wulansari:,
Ing tabèl ngadhap iki uga artikel ingkang sampun njénengan dhamel. Sumangga lajeng diterusaké lan tetep sémangat nganthi panutupan surya 15 September 2016.

Angka Judhul Artikel Tembung Réferènsi Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Golongan
1 Lipoma 487 3 1 1 1 - Rintisan
2 Gingivitis 217 2 1 1 1 - Rintisan
3 Karies 184 3 1 1 1 - Rintisan
4 Probe 70 3 1 1 1 - -
5 Tumor Whartin 88 3 1 1 1 - -
6 Hemofilia 185 3 1 1 1 - Rintisan
Judhul Artikel Cacahé Tembung Réferènsi Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Babak 15 Juli - 15 September

Salam. Adhi Kurniawan rembugan 21 Juli 2016 07.12 (UTC)[wangsuli]

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 11.59 (UTC)[wangsuli]

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 11.59 (UTC)[wangsuli]