Probe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Probe iku piranti pikantuk kanggo waja lan restorasi supaya manawa wonten karies lan kotoran ing waja saged dirésiki [1]. Probe iku wujudé wujud pen lan mesin dinamo cara kanggoné iku ing waja [2]. Rancangan saka piranti iki uga digawé kaya ta awujud dréi alit kanggo gawé gampang kerjané dhokter waja [3]. Saiki, awujud saka probe iku sampun dimodifikasi manèka warna. Wonten jinis probe kanggo waja tiyang alit, lan uga tiyang ageng.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Alat probe(Kaundhuh tanggal 28 Fèbruari 2016)
  2. Cara kérja alat probe(Kaundhuh tanggal 28 Fèbruari 2016)
  3. Awujud alat probe(Kaundhuh tanggal 29 Fèbruari 2016)

Pranala njaba[besut | besut sumber]