Parembugan:Iwak mas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun sèwu, katingalipun ukara pambuka taksih kirang trep. Tuladha standaripun dipunbikak kanthi ukara kados makaten: Iwak mas iku sajinis iwak sing ....

Makaten, Matur nuwun. Pras rembugan 22:52, 30 April 2011 (UTC)

artikel sato kewan lan tetanduran saenipun ngagem cithakan taksonomi taxobox. Empu rembugan

Conto taxobox:
Iwak mas
Common carp.jpg
Ikan mas
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Actinopterygii
Ordho: Cypriniformes
Famili: Cyprinidae
Génus: Cyprinus
Spésies: C. carpio
Jeneng binomial
Cyprinus carpio
(Linnaeus, 1758)

Mangga yen arep dipasang. Matur nuwun.Pras rembugan 04:43, 9 Mei 2011 (UTC)