Actinopterygii

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Actinopterygii
Teksiran kala: Silurian Akhir–Saiki
Herring Atlantik
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Animalia
Filum: Chordata
Infraphylum: Gnathostomata
Superkelas: Osteichthyes
Kelas: Actinopterygii
Klein, 1885
Subkelas

Chondrostei
Neopterygii

Actinopterygii (wangun jamak saka Actinopterygius) iku kelas jroning taksonomi iwak mawa sirip kipas.

Actinopterygii nyakup akèh iwak sing dikenal awam minangka iwak konsumsi lan iwak hias.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Actinopterygii&oldid=1045103"