Panzanella

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Panzanella
Italian Panzanella.jpg
Jeneng liyanéPanmolle
JinisSalad
Panggonan asalItaly
Tlatah utawa prajaTuscany
Woworan pokokBread, tomatoes, onions
Buku masakan: Panzanella  Médhia: Panzanella

Panzanellapalafalan jroning basa Italia: [pantsaˈnɛlla] utawa panmollepalafalan jroning basa Italia: [pamˈmɔlle] minangka salad sing disigar Tuscan saka roti basi direndhem, bawang lan tomat sing populer nalika musim panas. Asring kalebu timun, kadang kemangi lan nganggo lenga zaitun lan cuka .Iki uga misuwur ing bagean liya ing Italia tengah .

Tampilan panzanella sing cedhak