Pangereman, Batumarmar, Pamekasan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pangereman
Désa
Pangereman kapernah ing Kabupatèn Pamekasan
Pangereman
Pangereman
Pangereman kapernah ing Jawa Wétan
Pangereman
Pangereman
Pangereman kapernah ing Indonésia
Pangereman
Pangereman
Koordhinat: 6°58′00″S 113°26′55″E / 6.96658°S 113.44849°E / -6.96658; 113.44849Koordhinat: 6°58′00″S 113°26′55″E / 6.96658°S 113.44849°E / -6.96658; 113.44849
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènPamekasan
KacamatanBatumarmar
Kodhe laladan
administrasi
35.28.11.2002

Pangereman iku désa ing Kacamatan Batumarmar, Kabupatèn Pamekasan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31. 

Cithakan:Batumarmar, Pamekasan