Pangarangan, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pangarangan
Désa
Pangarangan kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Pangarangan
Pangarangan
Pangarangan kapernah ing Jawa Wétan
Pangarangan
Pangarangan
Pangarangan kapernah ing Indonésia
Pangarangan
Pangarangan
Koordhinat: 7°00′22″S 113°52′16″E / 7.00624°S 113.871°E / -7.00624; 113.871Koordhinat: 7°00′22″S 113°52′16″E / 7.00624°S 113.871°E / -7.00624; 113.871
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Pangarangan iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep