Panganggo:JV076Sunardi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:JV076Sunardi.

Yayasan Wikimedia
JV076Sunardi
Panganggo
Sunardi.jpg
Jeneng Sunardi
Tandha tangan  Sunardi link=:jv::Dhiskusi Panganggo:JV076Sunardi rembugan 20:37, 31 Mei 2011 (UTC)
Lokasi Jawi Tengah
Negara Indonésia
Kothak panganggo
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Lambang Kota Semarang.pngPanganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Pasanggiri Wiki Mrebawani IIPanganggo iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II

Nuwun, Nami kula, Sunardi, peserta Papat Limpad saking Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa dan Seni, Jurusan Bahasa dan Sastra Jawa.

Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"