Pandian, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pandian
Désa
Pandian kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Pandian
Pandian
Pandian kapernah ing Jawa Wétan
Pandian
Pandian
Pandian kapernah ing Indonésia
Pandian
Pandian
Koordhinat: 7°00′30″S 113°51′07″E / 7.00838°S 113.85191°E / -7.00838; 113.85191Koordhinat: 7°00′30″S 113°51′07″E / 7.00838°S 113.85191°E / -7.00838; 113.85191
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Pandian iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep