Pamolokan, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pamolokan
Désa
Pamolokan kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Pamolokan
Pamolokan
Pamolokan kapernah ing Jawa Wétan
Pamolokan
Pamolokan
Pamolokan kapernah ing Indonésia
Pamolokan
Pamolokan
Koordhinat: 6°59′52″S 113°51′46″E / 6.99769°S 113.86272°E / -6.99769; 113.86272Koordhinat: 6°59′52″S 113°51′46″E / 6.99769°S 113.86272°E / -6.99769; 113.86272
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Pamolokan iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep