Pakualam IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
KGPAA Paku Alam IV
KGPAA Paku Alam IV
Raja Pakualaman.
Miyos Yogyakarta, 25 Oktober 1841
Séda Yogyakarta, 24 September 1878
Jabatan

Lambang Pakualam.png Ratu Pakualaman

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Paku Alam IV utawi Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Surya Sasraningrat utawi Radèn Mas Nataningrat (miyos ing Yogyakarta, 25 Oktober 1841 – séda ing Yogyakarta, 24 September 1878 kanthi yuswa 36 taun) inggih punika ratu ingkang kaping sekawan wonten ing Puri Pakualaman.

Priksani ugi[besut | besut sumber]


Dipunrumiyini
déning:
Paku Alam III
Raja Kadipatèn Pakualaman
1864 - 1878
Dipunlajengaken
déning:
Paku Alam V