Paku Alam V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sri Paku Alam V lair ing tanggal 23 Juli 1883.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Djoko wiyanto.Puro pakualaman.hal 41