Paku Alam V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kanjeng Gusti Pangéran Adipati Arya Paku Alam V (Hanacaraka: ꦑꦚ꧀ꦗꦼꦁꦓꦸꦱ꧀ꦠꦶꦦꦔꦺꦫꦤ꧀​ꦄꦢꦶꦥꦠꦶꦄꦂ​ꦪꦦꦏꦸꦄꦭꦩ꧀꧇꧕꧇) dicekak Paku Alam V lair ing tanggal 23 Juli 1883.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Djoko wiyanto.Puro pakualaman.hal 41