Pajanangger, Arjasa, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pajanangger
Désa
Pajanangger kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Pajanangger
Pajanangger
Pajanangger kapernah ing Jawa Wétan
Pajanangger
Pajanangger
Pajanangger kapernah ing Indonésia
Pajanangger
Pajanangger
Koordhinat: 6°58′19″S 115°21′28″E / 6.97183°S 115.35785°E / -6.97183; 115.35785Koordhinat: 6°58′19″S 115°21′28″E / 6.97183°S 115.35785°E / -6.97183; 115.35785
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanArjasa
Kodhe laladan
administrasi
35.29.24.2001

Pajanangger iku désa ing Kacamatan Arjasa, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Arjasa, Sumenep