Pajagalan, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pajagalan
Désa
Pajagalan kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Pajagalan
Pajagalan
Pajagalan kapernah ing Jawa Wétan
Pajagalan
Pajagalan
Pajagalan kapernah ing Indonésia
Pajagalan
Pajagalan
Koordhinat: 7°00′38″S 113°51′49″E / 7.01057°S 113.86359°E / -7.01057; 113.86359Koordhinat: 7°00′38″S 113°51′49″E / 7.01057°S 113.86359°E / -7.01057; 113.86359
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep
Kodhe laladan
administrasi
35.29.01.1016

Pajagalan iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep