Pabian, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pabian
Désa
Pabian kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Pabian
Pabian
Pabian kapernah ing Jawa Wétan
Pabian
Pabian
Pabian kapernah ing Indonésia
Pabian
Pabian
Koordhinat: 7°01′34″S 113°52′44″E / 7.02616°S 113.87892°E / -7.02616; 113.87892Koordhinat: 7°01′34″S 113°52′44″E / 7.02616°S 113.87892°E / -7.02616; 113.87892
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Pabian iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep