Paberasan, Kutha Sumenep, Sumenep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paberasan
Désa
Paberasan kapernah ing Kabupatèn Sumenep
Paberasan
Paberasan
Paberasan kapernah ing Jawa Wétan
Paberasan
Paberasan
Paberasan kapernah ing Indonésia
Paberasan
Paberasan
Koordhinat: 7°00′15″S 113°53′41″E / 7.0043°S 113.89471°E / -7.0043; 113.89471Koordhinat: 7°00′15″S 113°53′41″E / 7.0043°S 113.89471°E / -7.0043; 113.89471
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSumenep
KacamatanKutha Sumenep

Paberasan iku désa ing Kacamatan Kutha Sumenep, Kabupatèn Sumenep, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Kutha Sumenep, Sumenep