P-Man

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

P-Man ya iku serial televisi kang ditayangake déning TVRI Bandung kawiwitan tanggal 11 Maret 1987 nganti tanggal 23 Agustus 1993 saben dina Senin nganti Jumat tabuh 18:30-19:00 WIB, Indosiar miwiwti giyaran mangudhara adicara P-Man ing tanggal 11 Januari nganti 29 Dhésèmber 1995 saben dina Senin nganti Jumat tabuh 16:30-17:00 WIB banjur pindah dadi tvOne saben dina tabuh 04:00 nganti 04:30 WIB dadi salah sijiné pambuka giyaran adicara ing tvOne sabanjuré lagu kebangsaan lan station ident kasusul adicara program brita ésuk kanthi format adicara sarapan lan dilanjutake déning adicara Kabar Pagi saben dina tabuh 04:30 nganti 06:30 WIB.