Omben, Sampang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Omben
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiOmben
Omben kapernah ing Jawa Wétan
Omben
Omben
Omben kapernah ing Indonésia
Omben
Omben
Koordhinat: 7°06′25″S 113°19′42″E / 7.10704°S 113.32831°E / -7.10704; 113.32831Koordhinat: 7°06′25″S 113°19′42″E / 7.10704°S 113.32831°E / -7.10704; 113.32831
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènSampang
Kodhe laladan
administrasi
35.27.05

Omben iku kacamatan ing Kabupatèn Sampang.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)