Olahan Swabia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Swabian Maultaschen
Daging sapi lan bawang goreng karo Spätzle
Lentil lan Spätzle kanthi sosis
Swabian "Saure Kutteln" Daging sapi nganggo anggur abang
Gaisburger Marsch
Kratzete

Dibandhingake karo masakan Baden sing luwih akeh pengaruh Prancis, masakan Swabian luwih sederhana lan pedesaan. Asale saka Swabia, sing kalebu bagean gedhe ing Wurttemberg lan bagean Bavaria Swabia, uga Allgäu sing duwe bagean sing ana ing Ostenrik. Sing penting banget yaiku produk mi endhog kanthi macem-macem variasi, kayata Spätzle utawa Maultaschen . Uga khas sing substansial soups lan stews .