Spätzle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Spätzle lancip komersial
Paprikash pitik Hongaria karo spätzle ( Hungaria nokeli)

Spätzle[ˈʃpɛtslə]pra=|Babagan swara iki (diminutive Swabian saka Spatz, saéngga sacara harfiah "sparrow cilik"), utawa Knöpfle (diminutive tombol ), uga Spätzli utawa Chnöpfli ing Swiss utawa Nokeli Hongaria, Csipetke, Galuska utawa Slowakia Halušky utawa Slovenia Vaseršpacli utawa vodni žličniki minangka salah sawijining olahan jinis pasta [1] digawe nganggo endhog seger lan ditemokake ing masakan Jerman sisih kidul lan Austria, Swiss, Hongaria, Slovenia, Alsace, Moselle lan South Tyrol .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Publication of an application pursuant to Article 6(2) of Council Regulation (EC) No 510/2006 on the protection of geographical indications and designations of origin for agricultural products and foodstuffs". eur-lex.europa.eu. Dibukak tanggal 27 December 2018.