Novara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg
Artikel punika isinipun ngéngingi Novara.Kanggé Provinsi Novara, pirsani Novara (disambiguasi).
Sudut kota Novara

Novara iku kutha ing Italia. Dunungé ing bagéan lor, ya iku ing region Piedmont, Italia lan kutha paling padhet kaloro ing region iki sawisé Torino. Taun 2006, kutha iki nduwé padunung 102.846 jiwa jroning wewengkon kang ambané 103 km². Kutha iki nduwé angka kapadhetan padunung 990 jiwa/km². Kutha iki minangka kutha krajan Provinsi Novara.

Arsitektur & panggonan wigati[besut | besut sumber]

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Novara&oldid=1018744"