Njawani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Njawani, punika sikap tindak tanduk ingkang ngambaraken tumindak caranipun tiyang Jawa, (sanès cara Arab, sanès cara Landa utawi cara Cina). Sawangsulipun, manawi wonten tindak-tanduk ingkang boten sarujuk kaliyan, tepa salira lan unggah-ungguh utawi adat istiadat tiyang Jawi lajeng dipunwastani "ora nJawani" utawi "ora nJawa".

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]