Nissan Grand Livina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nissan Livina Geniss/Grand Livina
Nissan Grand Livina (first generation) (front), Serdang.jpg
Prodhusèn Nissan
Uga kasebut Nissan Grand Livina (Indonesia, Malaysia, Brasil)
Nissan Livina (5-seat)
Nissan Livina Urban
Nissan Livina Sport
Nissan Livina X-Gear (Indonesia, Malaysia, Brasil)[1]
Mangsa sajroning produksi 2006 -sekarang
Perakitan Purwakarta, Indonesia
Kuala Blethok, Malaysia
Miaoli, Republik Cina
São José dos Pinhais, Paraná, Brasil
Santa Rosa City, Laguna, Filipina
Klas MPV kompak
Wangun rangka minivan 5 pintu
Mesin

Livina XR/ X-Gear

G. Livina

Transmisi 4-speed otomatis
5-speed manual
Let sumbu rodha 2.600 mm (102.4 in)
Dawa

Livina XR/ X-Gear

  • 4.180 mm (164.6 in)

G. Livina

  • 4.420 mm (174.0 in)
Amba 1.690 mm (66.5 in)
Dhuwur 1.590 mm (62.6 in)
Bobot kothong 1.117 kg (2,460 lb)
Mobil sajinis Nissan Latio

Nissan Grand Livina ya iku mobil kulawarga kang diproduksi déning pabrikan Nissan.[2] Grand Livina awal mlebu ing pasaran otomotif Indonesia ing taun 2007 déning Nissan Motor Indonesia.[2] Kendaraan iki olèh sambutan kang apik déning masyarakat sahingga saiki Grand Livina dadi salah sijiné produk pilihan mobil kulawarga amerga mobil iki nyaman lan irit bahan bakar.[2] saiki ana pira-pira varian saka Nissan Grand Livina ya iku :

  • Livana 1.5 L
  1. X-Gear (M/T)
  2. X-Gear (A/T)
  • Grand Livina 1.5 L
  1. SV (M/T)
  2. SV (A/T)
  3. XV (M/T)
  4. XV HWS Autech Anniversary (M/T)
  5. XV HWS Autech Anniversary (A/T)
  6. XV Ultimate (A/T)
  • Grand Livina 1.5 L
  1. SV (M/T)
  2. SV (M/T)
  3. SV (A/T)
  4. XV HWS Autech Anniversary (M/T)
  5. XV HWS Autech Anniversary (A/T)
  6. XV Ultimate (A/T)

Catetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "Nissan Livina X-gear | Nissan Indonesia". Nissan.co.id. Dijupuk 2010-11-11. 
  2. ^ a b c [1],Kaunduh 12/10/12.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

[2]