Nggangsa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sosis goreng wok bisa nggunakake lemak sing ana ing daging

Gangsa minangka salah sawijining jinis cara ngolah panganan goreng sing nggunakake minyak goreng utawa lemak kanthi jumlah sithik (dibandhingake karo gorengan cethek utawa wajan jero ), biasane nggunakake wajan . Ing panganan sing berminyak kaya daging babi, ora perlu nambah minyak utawa lemak.

Referensi[besut | besut sumber]