Naraguna:Trimada.abdillah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamu'alaikum Wr. Wb. / Sugeng makmur

Sugeng Rawuh ingkang kaca Panganggo kula niki....


Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia


Sayur singkong.JPG
Panganggo iki seneng maem Sayur-sayuran


Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé


Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia


Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP


Aksara Jawa.png
Panganggo iki bisa maca aksara Jawa


Learning Arabic calligraphy.jpg
Panganggo iki bisa måcå Aksara Arab