Naraguna:Naufal06

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Naufal06
JenengNaufal Fuadi
Tandha tanganNaufal Fuadi (rembugan) 15 April 2020 13.26 (UTC)
Jeneng lairNaufal Fuadi Zaki
Jinis kelaminLanang
RasMongoloid
ÈtnisJawa
Tanggal lairMaret 14, 2006; 14 taun kapungkur (2006-03-14)
LokasiGajahmungkur, Semarang
NegaraIndonésia
PakaryanSiswa
SekolahSMP Negeri 5 Semarang
Kothak panganggo
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
en-1This user can contribute with a basic level of English.
Lambang Kota Semarang.pngPanganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia

Parkenalaké kula Naufal Fuadi. Siswa ing pasinaon ingkang ngginakaken lan kontribusi ing Wikipédia. Kula wiwit ngertos lan ngutak-atik Wikipédia awit saking SD.

Rangkuman Dhiri[besut | besut sumber]

Kula Naufal Fuadi minangka panganggo Wikipédia ingkang umuripun 14 taun. Nggih, katonipun kula taksih anom yen dados editor. Mawa marga menika, kula bakal sinau supaya saged ngembangaken Wikipédia. Nyuwun tulung kula diwenehi nasihat utawi saran ing kéné mergi kula inggih saged nglakokaken kaluputan.

Paminatan[besut | besut sumber]

Kontribusi[besut | besut sumber]

Anggawe Kaca[besut | besut sumber]

Rencana[besut | besut sumber]