Néllé, Sikka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Nelle
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiNusa Tenggara Timur
KabupatenSikka

Nelle ya iku salah sawijining kabupaten ing distrik Sikka, Nusa Tenggara Timur, Indonesia . Kecamatan iki udakara 9 kilometer saka ibukutha Kabupaten Sikka ing sisih kidul. Punjering pamrentahan ana ing desa Nelle Urang . Kabupaten Nelle minangka salah sawijining bagean saka Kutha Maumeré .



Kecamatan Alok Timur



Ken Nitta

Desa / kelurahan[besut | besut sumber]

  1. Manubura
  2. Nelle West
  3. Nelle Lorang
  4. Nelle Urang
  5. Nelle Wutung

Link njaba[besut | besut sumber]