Miyuki Watanabe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Watanabe Miyuki
180px
Pratélan latar wuri
Jeneng lair Watanabe Miyuki
Paraban Milky/Mirukii
Saka Jepang Nara, Jepun
Génre J-pop
Pakaryan Penyanyi
Labèl lough out loud! records
You! Be Cool/King Records
Sing magepokan NMB48, AKB48

Miyuki Watanabe
渡辺 美優紀
Paraban Milky (みるきー?)
Lair (1993-09-19) Sèptèmber 19, 1993 (umur 25)
Saka Prefektur Saitama
Génre J-pop
Pakaryan Penyanyi
Mangsa akarya 9 Oktober 2010–sekarang
Sing magepokan NMB48, AKB48

Miyuki Watanabe (渡辺 美優紀 Watanabe Miyuki?, lair ing Prefektur Nara, 19 Sèptèmber 1993; umur 25 taun) inggih punika anggota grup idola Jepang NMB48 Tim N ngerangkep anggota sementara AKB48 Tim B. piyambakipun wonten ing ngandap agensi artis Kyoraku Yoshimoto Holdings.

Karier[besut | besut sumber]

Piyambakipun ndhèrèk Audisi Anggota Pembukaan NMB48, lan dipuntampi ing 20 September 2010. piyambakipun mlebet ing antawisipun 26 tiyang ingkang dipuntampi saking 7.256 tiyang pelamar. Audisi dipundereaken sasampunipun pikantuk mangertos déning dwija kelas lan kanca-kanca sekelas. Ing masa kecilalit piyambakipun remen kaliyan idola namung ndhèrèk les jogèd ngantos 6 taun.[1] Penampilan kawiwitan minangka anggota NMB48 ing AKB48 Tokyo Aki Matsuri, 9 Oktober 2010. piyambakipun kalebet ing antawisipun 26 anggota NMB48 angkatan kawiwitan ingkang dipuntepangaken ing ngajeng 13.000 penonton konser AKB48.[2] Piyambakipun kalebet salah satunggaling tiyang anggota pendiri NMB48 ingkang tampil pertama kalinya ing peresmian Teater NMB48 ing Namba, Osaka. Pertunjukan perdana déning 16 siswa angkatan kawiwitan NMB48 dipunsukani asma "Dareka no Tame ni", dipunwiwiti tanggal 1 Januari 2011.[3] Ing tanggal 10 Maret 2011, namanipun kalebet ing salebeting 16 siswa saking 15 angkatan kawiwitan NMB48 ingkang dipunnaikaken statusipun minangka anggota NMB48 Tim N.[4] Bersama Sayaka Yamamoto, piyamnbakipun punika anggota NMB48 ingkang kawiwiwtan dipunilih minangka anggota senbatsu kanggé singel AKB48 ke-21 , "Everyday, Katyusha". Ing wiwit dipunbentuk NMB48, piyambakipun sampun populer.[5] Manawi dipunwontenaken acara bersalaman, kesempatan bersalaman kaliyan pasti laris langkung rumiyen.[5] Manawi hadir ing acara bersalamannya, piyambakipun boten dipunderekaken minangka anggota senbatsu kanggé singel kekaping kalih "Oh My God!", lan namung menyanyi kanggé lagu sisih B. piyambakipun malih minangka anggota senbatsu kanggé singel ingkang kaping tiga, "Junjou U-19".[5]

Diskografi[besut | besut sumber]

Bersama NMB48[besut | besut sumber]

  • "Zetsumetsu Kurokami Shoujo"
    • "Mattemashita, Shingakki" (待ってました、新学期?) (kaliyan Akagumi)
    • "Mikazuki no Senaka" (三日月の背中?)
  • Dalam "Oh My God!"
    • "Boku wa Matteru" (僕は待ってる?)
    • "Hoshokushatachi yo" (捕食者たちよ?) (kaliyan Akagumi)
  • "Junjou U-19"
    • "Migi e Magare!" (右へ曲がれ!?) (kaliyan Shirogumi)
    • "Renai no Speed" (恋愛のスピード?) (kaliyan NMB Seven)
  • "Nagiichi"
    • "Boku ga Mou Sukoshi Daitan nara" (僕がもう少し大胆なら?) (kaliyan Akagumi)
    • "Hatsukoi no Yukue to Play Ball" (初恋の行方とプレイボール?) (kaliyan NMB Seven)
    • "Warukii" (わるきー?) lagu solo
  • "Virginity"
    • "Mousou Girlfriend" (妄想ガールフレンド?)
    • "Sonzai shitenai Mono" (存在してないもの?) (kaliyan Akagumi)
  • "Kitagawa Kenji"
    • "Renai Higai Todoke" (恋愛被害届け?) (kaiyan Akagumi)

Bersama AKB48[besut | besut sumber]

Lagu unit pertunjukan teater[besut | besut sumber]

Team N 1st Stage "Dareka no Tame ni"
  1. "Nage Kiss de Uchi Otose!" (投げキッスで撃ち落せ!?)
  2. "Seifuku ga Jama o suru" (制服が邪魔をする?)
Team N 2nd Stage "Seishun Girls"
  1. "Ame no Doubutsuen" (雨の動物園?)
  2. "Fushidara na Natsu" (ふしだらな夏?)

Penampilan[besut | besut sumber]

Acara varietas[besut | besut sumber]

Radio[besut | besut sumber]

  • MBS Utagumi Smile×Songs "NMB48 no Teppen Radio" (24 Oktober 2011– , MBS Radio)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "NMB48 Special Interview". Oricon Style. 2010-12-04. Dijupuk 2012-03-26. 
  2. "NMB48第1期生26名、AKB48秋祭りでサプライズ披露". Natalie. 2010-10-09. Dijupuk 2012-03-26. 
  3. "NMB48 1st Stage『誰かのために』公演スタート". Natalie. Dijupuk 2012-03-26. 
  4. "AKB48の妹ユニット・NMB48から選抜された16名で新チーム「team N」結成!". Oricon. 2011-03-10. Dijupuk 2012-03-26. 
  5. a b c "NMB48 今年注目メンバーは選抜落ちから復活の渡辺美優紀". Excite News. 2012-01-17. Dijupuk 2012-03-26. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:AKB48 Cithakan:NMB48