Tompi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
10 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: mbenakaké éjaan using AWB
c (→‎top: mbenakaké éjaan using AWB)
| website =
}}
'''Teuku Adifitrian''' atau lebih dikenal dengan nama '''Tompi''' ({{lahirmati|[[Lhokseumawe|Kutha Lhokseumawe]], [[Aceh]]|22|9|1978}}), kuwiiku penyanyi jazz, uga dadi dokter
profesi loro kuwiiku dilakoni kabehané, dadi [[penyanyi]] lan dadi [[dokter]]. <ref name="adi">{{id}}[http://www.kapanlagi.com/showbiz/selebriti/tompi-tidak-mau-menyanyi-di-depan-pasien.html Artike Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011 </ref> <ref name="tompi">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/t/tompi/berita/ berita Tompi] dipununduh tanggal 5 Juli 2011 </ref>
Priya kalairan saka [[Lhokseumawe]], [[Aceh]].<ref name="adi"/>
Dheweké ngakuni menawa profesi dadi [[penyanyi]] kuwiiku namung amarga nyanyi kuwiiku hobiné.<ref name="adi"/>
 
Dheweké, ngrasa menawa dheweké ora kudu dadi atris utawa ora dibayar sakalipun dheweké tetep bakal nyanyi.<ref name="adi"/>
Tompi anduweni pandapat, menawa industri musik ning [[Indonésia]] ora variatif.<ref name="tompi"/>
Industri musik [[Indonésia]] namung ndelengi panjualan RBT.<ref name="tompi"/>
Pembajakan uga wus umum ning kalangan [[masarakat]] [[Indonésia]] ora namung kuwiiku, ngunduh tetembanga gratis ning [[internet]] uga
dadi pilihané [[masarakat]] tinimbang tuku sing legal.<ref name="tompi"/>
dadi ora heran menawa [[Indonésia]] dijuluki negara klepto.<ref name="tompi"/>
 
Amarga fenomina kang kaya mengkené iki, Tompi ngimbau marang [[masarakat]] kanggo tetep ndukung [[musik]] ning negara [[Indonésia]] supaya ora ana pambajakan.<ref name="tompi"/>
 
 
== Diskografi ==
63.841

besutan

Menu navigasi